8 λεπτά για ανάγνωση

TOP Βασικοί Δείκτες Απόδοσης στο Performance Marketing

Συναντήσατε τη συντομογραφία KPI; Εάν εργάζεστε στο μάρκετινγκ απόδοσης, ο όρος Βασικοί Δείκτες Απόδοσης είναι κάτι που δεν μπορείτε να αποφύγετε. Για όποιον θέλει να αξιολογήσει την επιχείρησή του στο διαδίκτυο με βάση δεδομένα και όχι διαίσθηση, ακολουθεί ένας ολοκληρωμένος οδηγός μετρήσεων. Τι ακριβώς σημαίνουν τα KPI, ποια πρέπει να παρακολουθείτε και πώς τα αναλύετε;

Daniela Marušková
Daniela Marušková
CMO ui42
Αυτό το άρθρο μεταφράστηκε για εσάς από την τεχνητή νοημοσύνη
TOP Βασικοί Δείκτες Απόδοσης στο Performance Marketing
Πηγή: Depositphotos

Τι είναι οι βασικοί δείκτες απόδοσης (KPI);

Η έναρξη μιας καμπάνιας μάρκετινγκ χωρίς μέτρηση των αποτελεσμάτων είναι σαν να οδηγείτε ένα αυτοκίνητο χωρίς ταμπλό. Δεν έχετε ιδέα πόσο γρήγορα πηγαίνετε, πόσα καύσιμα έχετε ή αν ακολουθείτε σωστά την πλοήγηση.

Οι βασικοί δείκτες απόδοσης (KPI) είναι οι μετρήσεις που σας ενημερώνουν αν η καμπάνια σας ανταποκρίνεται στις προσδοκίες και την απόδοσή της.

Στο μάρκετινγκ απόδοσης, τα KPI μετρούν συγκεκριμένες τιμές απόδοσης, όπως επισκέπτες ιστότοπου, αναλογίες κλικ προς αριθμό εμφανίσεων διαφημίσεων ή ακόμα και το κόστος απόκτησης ενός πελάτη. Με αυτές τις πληροφορίες, μπορείτε εύκολα να προσδιορίσετε ποιες καμπάνιες ή στρατηγικές λειτουργούν και πού χρειάζονται προσαρμογές.

Χωρίς σαφώς καθορισμένους KPI, η διαδικτυακή σας επιχείρηση βασίζεται αποκλειστικά σε εικασίες και τυφλή πίστη στην επιτυχία. Αλλά ας είμαστε ειλικρινείς – ποιος μπορεί να αντέξει οικονομικά να πάρει ένα τέτοιο ρίσκο αυτές τις μέρες;

Σημασία των KPIs στο Performance Marketing

Το μάρκετινγκ απόδοσης έχει να κάνει με μετρήσιμα αποτελέσματα. Κάθε λεπτό του ευρώ που δαπανάται για διαφήμιση πρέπει να παράγει συγκεκριμένα δεδομένα. Χωρίς KPI, δεν υπάρχει τρόπος να αξιολογήσετε αντικειμενικά εάν μια καμπάνια είναι πραγματικά αποτελεσματική.

Για παράδειγμα, εάν μια διαφήμιση έχει υψηλή αναλογία κλικ προς αριθμό εμφανίσεων (CTR) αλλά χαμηλό ποσοστό μετατροπών, αυτό σημαίνει ότι ενώ η διαφήμιση προσελκύει την προσοχή, ο ιστότοπος αποτυγχάνει να πείσει τους επισκέπτες να πραγματοποιήσουν μια αγορά. Αυτό το είδος δεδομένων βοηθά στον γρήγορο εντοπισμό προβλημάτων και στην επίλυσή τους.

Οι βασικοί δείκτες επιδόσεων είναι επίσης απαραίτητοι για τη διαχείριση του προϋπολογισμού. Εάν μια συγκεκριμένη πλατφόρμα προσφέρει καλύτερα αποτελέσματα με χαμηλότερο κόστος, μπορείτε να μετατοπίσετε τις επενδύσεις ανάλογα για να μεγιστοποιήσετε την απόδοση της επένδυσης.KPI

Τύποι βασικών δεικτών απόδοσης

Στο μάρκετινγκ απόδοσης, υπάρχουν διάφοροι δείκτες που μπορούν να παρέχουν μια σαφή εικόνα της αποτελεσματικότητας της καμπάνιας. Τα πιο σημαντικά περιλαμβάνουν:

ROI (Απόδοση επένδυσης)

Η απόδοση επένδυσης μετρά την απόδοση της επένδυσης από τη διαφήμιση και δείχνει ότι δημιουργούνται πολλά έσοδα για κάθε ευρώ που δαπανάται. Με απλά λόγια, υποδεικνύει την αναλογία μεταξύ κέρδους και διαφημιστικής δαπάνης. Η απόδοση επένδυσης είναι ζωτικής σημασίας για την ανάλυση της κερδοφορίας της διαφήμισης της ΔΕΗ, του μάρκετινγκ κοινωνικών μέσων και του SEO, όπου η μακροπρόθεσμη κερδοφορία είναι σημαντική.

🖩Πώς να υπολογίσετε την απόδοση επένδυσης (ROI);

ROI (%) = (Καθαρό κέρδος / Κόστος επένδυσης) × 100

Με απλά λόγια, όσο υψηλότερη είναι η απόδοση επένδυσης, τόσο το καλύτερο.

Εκτός από την απόδοση επένδυσης (ROI), μπορεί επίσης να συναντήσετε την απόδοση διαφημιστικής επένδυσης (ROAS), η οποία χρησιμοποιείται για την αξιολόγηση της επιτυχίας συγκεκριμένων καμπανιών. Ο τύπος είναι παρόμοιος αλλά δεν εκφράζεται ως ποσοστό:

ROAS = Έσοδα από διαφημίσεις / Κόστος διαφήμισης

ROI

Source: wallstreetprep.com

CTR (αναλογία κλικ προς αριθμό εμφανίσεων)

Το CTR δείχνει το ποσοστό των ατόμων που έκαναν κλικ σε μια διαφήμιση σε σύγκριση με τον αριθμό των φορών που εμφανίστηκε. Ένα υψηλό CTR υποδεικνύει ότι η διαφήμιση είναι σχετική και ελκυστική για το επιλεγμένο κοινό-στόχο.

🖩Πώς να υπολογίσετε το CTR;

CTR = (Αριθμός κλικ / Αριθμός εμφανίσεων) × 100

Το CTR είναι μια βασική μέτρηση στις καμπάνιες PPC (Google Ads, Sklik), στις διαφημίσεις προβολής και στο μάρκετινγκ κοινωνικών μέσων, όπου τα κλικ ή οι εμφανίσεις αποτελούν τη βάση για τη χρέωση.

Ποσοστό μετατροπής

Το ποσοστό μετατροπών σάς ενημερώνει για το ποσοστό των επισκεπτών που ολοκλήρωσαν μια επιθυμητή ενέργεια, όπως η πραγματοποίηση μιας αγοράς, η εγγραφή ή η υποβολή μιας φόρμας.

🖩Πώς να υπολογίσετε το ποσοστό μετατροπής;

Ποσοστό μετατροπής = (Αριθμός μετατροπών / Σύνολο μοναδικών επισκεπτών ή περιόδων σύνδεσης) × 100

Αυτός ο KPI βοηθά στην αξιολόγηση του κατά πόσον ο ιστότοπος ή το ηλεκτρονικό σας κατάστημα είναι αρκετά πειστικός και παρέχει αξιοποιήσιμες πληροφορίες για τη βελτιστοποίηση εκστρατειών δημιουργίας δυνητικών πελατών και άλλων δραστηριοτήτων μάρκετινγκ που επικεντρώνονται στην πιθανή αφοσίωση των πελατών.

TOP key performance indicators: website traffic

Source: Depositphotos

Επισκεψιμότητα ιστότοπου

Η επισκεψιμότητα του ιστότοπου σάς παρέχει μια ακριβή επισκόπηση του αριθμού των χρηστών που έχουν επισκεφτεί τον ιστότοπό σας, είτε μέσω οργανικής (μη αμειβόμενης) είτε μέσω πληρωμένης επισκεψιμότητας. Παρέχει επίσης πληροφορίες σχετικά με την απόδοση διαφορετικών καναλιών μάρκετινγκ, καθώς μπορείτε να δείτε άμεσα από πού προέρχονται οι επισκέπτες.

Η ανάλυση επισκεψιμότητας μπορεί να χρησιμοποιηθεί για την αξιολόγηση του SEO και του μάρκετινγκ περιεχομένου, καθώς και της διαφήμισης PPC και του μάρκετινγκ κοινωνικών μέσων.

📊Πώς να μετρήσετε την επισκεψιμότητα του ιστότοπου;

Η επισκεψιμότητα του ιστότοπου μπορεί να παρακολουθείται μέσω του Google Analytics, το οποίο καταγράφει τον αριθμό των επισκεπτών, τη συμπεριφορά επί τόπου και άλλες βασικές μετρήσεις για συγκεκριμένο χρονικό διάστημα.

Συμμετοχή στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης

Γνωστό και ως ποσοστό αφοσίωσης, αυτό το KPI μετρά τις αλληλεπιδράσεις των χρηστών με περιεχόμενο κοινωνικών μέσων—επισημάνσεις “μου αρέσει”, σχόλια, κοινοποιήσεις και αποθηκεύσεις. Η υψηλή αφοσίωση σημαίνει ότι το περιεχόμενό σας είναι πολύτιμο, ενδιαφέρον και καλά στοχευμένο.

📊Πώς να μετρήσετε την αφοσίωση;

Το ποσοστό αφοσίωσης παρακολουθείται μέσω διαφόρων εργαλείων ανάλυσης κοινωνικών μέσων, πολλά από τα οποία είναι ενσωματωμένα σε πλατφόρμες όπως το Facebook Insights ή το Instagram Analytics.

CPC (Κόστος ανά κλικ)

Ένα από τα πιο σημαντικά KPI στο performance marketing είναι το CPC (Cost per Click). Υποδεικνύει το ποσό που πληρώνετε για κάθε κλικ στη διαφήμισή σας. Αυτή η μέτρηση διαδραματίζει κρίσιμο ρόλο στον έλεγχο του προϋπολογισμού και στην αποτελεσματικότητα της καμπάνιας.

Αν καταφέρετε να επιτύχετε χαμηλότερο CPC διατηρώντας παράλληλα το ίδιο επίπεδο επισκεψιμότητας, αυτό σημαίνει ότι έχετε βελτιστοποιήσει με επιτυχία τον προϋπολογισμό της καμπάνιας σας. Το CPC χρησιμοποιείται κυρίως για την αξιολόγηση της διαφήμισης PPC (Google Ads, Facebook Ads), καθώς αυτή η μορφή χρεώνει τους διαφημιζόμενους για κάθε κλικ.

📊Πώς να υπολογίσετε το CPC;

CPC = (Συνολική διαφημιστική δαπάνη / Αριθμός κλικ)

Reports in the context of digital marketing analytics

Source: Depositphotos

Εργαλεία για την παρακολούθηση KPI

Έχουμε ήδη αναφέρει μερικά, αλλά υπάρχουν πολλά περισσότερα. Ένα ευρύ φάσμα εργαλείων χρησιμοποιείται για την ανάλυση απόδοσης, βοηθώντας στην αξιολόγηση επιλεγμένων βασικών δεικτών απόδοσης στο μάρκετινγκ.

Google Analytics—Ένα απαραίτητο εργαλείο

Αυτό το δωρεάν εργαλείο παρέχει μια ολοκληρωμένη ανάλυση της επισκεψιμότητας του ιστότοπου, δίνοντάς σας μια βασική επισκόπηση της απόδοσης του ιστότοπού σας. Αλλά δεν είναι μόνο αυτό. Το Google Analytics σάς επιτρέπει να παρακολουθείτε τις πηγές επισκεψιμότητας, τη συμπεριφορά των χρηστών και τα ποσοστά μετατροπών.

Είναι ένα απαραίτητο εργαλείο για όποιον θέλει να αξιολογήσει την απόδοση του ιστότοπου και να βελτιστοποιήσει αποτελεσματικά τις καμπάνιες.

Στατιστικά του Facebook

Εάν η επιχείρησή σας είναι ενεργή στο Facebook, θα πρέπει να αναλύσετετην απόδοση των δημοσιεύσεων, των διαφημίσεων και ολόκληρης της σελίδας θαυμαστών σας. Αυτό το εργαλείο σάς βοηθά να παρακολουθείτε την αφοσίωση, την προσέγγιση χρηστών και τις αλληλεπιδράσεις των χρηστών.

Google Ads, Facebook Ads και άλλες πλατφόρμες PPC

Αυτές οι πλατφόρμες διαφήμισης περιλαμβάνουν λεπτομερή εργαλεία ανάλυσης που παρακολουθούν ορισμένα από τα πιο σχετικά KPI που αναφέρονται σε αυτό το άρθρο, όπως CTR (αναλογία κλικ προς αριθμό εμφανίσεων), CPC (κόστος ανά κλικ), απόδοση επένδυσης (ROI) και πολλά άλλα. Αυτά τα εργαλεία σάς επιτρέπουν να βελτιστοποιήσετε τις διαφημιστικές καμπάνιες σε πραγματικό χρόνο.

Google Looker Studio (πρώην Data Studio)

Εάν έχετε χρησιμοποιήσει το Google Data Studio, γνωρίζετε ήδη ότι το Google Looker Studio είναι ουσιαστικά το ίδιο εργαλείο. Παρέχει σαφή οπτικοποίηση δεδομένων με εύκολη σύνδεση με το Google Analytics, το Google Ads και άλλες πλατφόρμες, επιτρέποντάς σας να ερμηνεύετε τα αποτελέσματα μέσω διαδραστικών και φιλικών προς το χρήστη πινάκων ελέγχου.

Ανάλυση δεδομένων KPI

Η απλή παρακολούθηση επιλεγμένων KPI δεν αρκεί. Είναι σημαντικό να αξιολογηθούν σωστά και να κατανοηθεί το νόημά τους στο πλαίσιο μιας συνολικής στρατηγικής μάρκετινγκ. Το πρώτο βήμα είναι να θέσετε ρεαλιστικούς στόχους και να συγκρίνετε τα αποτελέσματα με ιστορικά δεδομένα ή σημεία αναφοράς του κλάδου.

Πιστεύουμε ότι αυτός ο οδηγός μετρήσεων θα σας βοηθήσει να πλοηγηθείτε και να εστιάσετε στους πιο σχετικούς δείκτες που μπορούν να παρέχουν περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την επιχείρησή σας στο διαδίκτυο από ό,τι ίσως γνωρίζατε στο παρελθόν.

helpful tips

Source: Depositphotos

🪄Ακολουθούν μερικές πρακτικές συμβουλές για το πώς να τα αξιοποιήσετε🪄 με τον καλύτερο δυνατό τρόπο:

  • Παρατηρήσατε ότι το CTR σας είναι χαμηλό;

Ελέγξτε αν έχετε επιλέξει το κατάλληλο στοχευόμενο κοινό και δημιουργικά διαφημίσεων. Μια κακή αναλογία κλικ προς αριθμό εμφανίσεων μπορεί να υποδεικνύει ότι η διαφήμιση δεν είναι αρκετά σχετική ή οπτικά ελκυστική. Δοκιμάστε να δοκιμάσετε διαφορετικά διαφημιστικά κείμενα και εικόνες.

  • Είναι αδύναμο το ποσοστό μετατροπών σας;

Αναλύστε την εμπειρία χρήστη (UX) του ιστότοπού σας. Εάν οι χρήστες κάνουν κλικ σε διαφημίσεις αλλά δεν πραγματοποιούν μετατροπές, το πρόβλημα μπορεί να είναι αργοί χρόνοι φόρτωσης, περίπλοκη διαδικασία αγοράς ή έλλειψη αξιοπιστίας.

  • Είναι η απόδοση επένδυσης (ROI) σας κατώτερη των προσδοκιών;

Προσέξτε να υπολογίσετε όλα τα έξοδα. Δεν θα πρέπει να λαμβάνετε υπόψη μόνο την άμεση διαφημιστική δαπάνη, αλλά και τα περιθώρια κέρδους προϊόντων, τα πιθανά έξοδα υποστήριξης πελατών και τη μακροπρόθεσμη αξία ενός πελάτη.

  • Αντιμετωπίζετε αύξηση του CPC;

Βελτιστοποιήστε τη στρατηγική υποβολής προσφορών. Εάν το κόστος ανά κλικ αυξάνεται, το πρόβλημα μπορεί να έγκειται στις ρυθμίσεις κοινού-στόχου ή στην επιλογή λέξεων-κλειδιών. Ίσως χρειαστεί να προσαρμόσετε τον προϋπολογισμό σας ή να τροποποιήσετε τη διαφημιστική στρατηγική σας.

Συμπέρασμα: Ο ρόλος των KPIs στην επιτυχία του μάρκετινγκ

Τα KPI χρησιμεύουν ως κατευθυντήρια γραμμή που αντικατοπτρίζει την κατάσταση της επιχείρησής σας ηλεκτρονικού εμπορίου με βάση πραγματικά δεδομένα – όχι συναισθήματα ή υποκειμενικά συναισθήματα, στα οποία δεν βασίζεται το μάρκετινγκ απόδοσης.

Τελική χρυσή συμβουλή – χρησιμοποιήστε πολλαπλά εργαλεία ανάλυσης και συνδυάστε τα. Προσδιορίστε τα αδύνατα σημεία και, όπου είναι δυνατόν, δοκιμάστε διαφορετικές προσεγγίσεις για να βρείτε τις καλύτερες λύσεις, να βελτιώσετε την απόδοση μάρκετινγκ και να μεγιστοποιήσετε την απόδοση της επένδυσης.

FAQ

Source: Depositphotos

Συχνές ερωτήσεις

Τι είναι τα KPI μάρκετινγκ;

Οι βασικοί δείκτες απόδοσης μάρκετινγκ (KPI) είναι σαφώς μετρήσιμες μετρήσεις που αξιολογούν την αποτελεσματικότητα και τα αποτελέσματα των δραστηριοτήτων μάρκετινγκ. Υποδεικνύουν εάν επιτυγχάνετε τους στόχους σας και βοηθούν στην προσαρμογή των στρατηγικών μάρκετινγκ με βάση πραγματικά δεδομένα.

Τα KPI μπορούν να μετρήσουν διάφορες κρίσιμες πληροφορίες, όπως η επισκεψιμότητα ιστότοπου, η αφοσίωση του κοινού στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και η απόδοση επένδυσης διαφημίσεων (ROI). Στο διαδικτυακό μάρκετινγκ, τα KPI χρησιμοποιούνται για τη μέτρηση, την ανάλυση και την επαναξιολόγηση διαφορετικών καναλιών μάρκετινγκ, συμπεριλαμβανομένης της διαφήμισης PPC, του SEO, του μάρκετινγκ περιεχομένου ή των καμπανιών ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Μερικά από τα KPI που παρακολουθούνται πιο συχνά περιλαμβάνουν CTR (αναλογία κλικ προς αριθμό εμφανίσεων), CPC (κόστος ανά κλικ), ποσοστό μετατροπών, απόδοση επένδυσης (ROI) και αφοσίωση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Εάν τα KPI έχουν οριστεί σωστά, γίνεται ευκολότερο να προσδιορίσετε ποιες καμπάνιες αποφέρουν τα καλύτερα αποτελέσματα και να προσαρμόσετε αποτελεσματικά τους προϋπολογισμούς μάρκετινγκ.

Γιατί είναι σημαντικά τα KPI μάρκετινγκ;

Τα KPI μάρκετινγκ βοηθούν τις επιχειρήσεις να μετρούν αποτελεσματικά τις διαφημιστικές δραστηριότητες και να λαμβάνουν τεκμηριωμένες αποφάσεις σχετικά με το πώς να προχωρήσουν με τη στρατηγική μάρκετινγκ. Με απλά λόγια, χωρίς βασικούς δείκτες επιδόσεων, θα ήταν εξαιρετικά δύσκολο να προσδιοριστεί ποιες δραστηριότητες επιδόσεων λειτουργούν και πού απαιτούνται προσαρμογές του προϋπολογισμού.

Οι βασικοί δείκτες επιδόσεων βοηθούν:

  • Βελτιστοποιήστε τους προϋπολογισμούς μάρκετινγκ
  • Εντοπισμός αδύναμων σημείων στις καμπάνιες
  • Προσαρμόστε τις στρατηγικές για να βελτιώνετε συνεχώς τα αποτελέσματα

Ένα από τα μεγαλύτερα πλεονεκτήματα των KPI είναι η δυνατότητα εύκολης σύγκρισης της απόδοσης σε διαφορετικά κανάλια μάρκετινγκ.

Για παράδειγμα:

Από τη μία πλευρά, μπορείτε να αξιολογήσετε τη διαφήμιση της ΔΕΗ. Ενώ από την άλλη, μπορείτε να το συγκρίνετε με τις επενδύσεις SEO και τα αποτελέσματά τους.

Επιπλέον, τα KPI επιτρέπουν τον πειραματισμό με διαφορετικές μορφές διαφήμισης και τμηματοποίηση κοινού, επιτρέποντας την ακριβή βελτιστοποίηση των διαφημιστικών προσπαθειών.

Το πιο σημαντικό είναι ότι τα KPI παρέχουν έναν αντικειμενικό τρόπο αξιολόγησης του κατά πόσον μια καμπάνια ή μια δραστηριότητα μάρκετινγκ ήταν επιτυχής ή εάν ο προϋπολογισμός σπαταλήθηκε αναποτελεσματικά.

Τι είναι οι βασικοί δείκτες απόδοσης (KPI);

Οι βασικοί δείκτες επιδόσεων αξιολογούν την επιτυχία συγκεκριμένων διαδικασιών ή δραστηριοτήτων. Στο μάρκετινγκ, είναι απαραίτητα εργαλεία για την παρακολούθηση, την αξιολόγηση και τη βελτιστοποίηση της απόδοσης. Χρησιμοποιώντας KPI, οι επιχειρήσεις μπορούν να αποκτήσουν σαφή κατανόηση της τρέχουσας κατάστασής τους και να εντοπίσουν τομείς που απαιτούν προσοχή ή πρόσθετη κατανομή προϋπολογισμού. Ορισμένα KPI εστιάζουν στην άμεση απόδοση, όπως CTR ή CPC. Άλλοι παρακολουθούν τις μακροπρόθεσμες επιπτώσεις, όπως η απόδοση επένδυσης (ROI). Η επιλογή των KPI εξαρτάται από τους επιχειρηματικούς στόχους και στόχους. Ωστόσο, χωρίς σαφώς καθορισμένους βασικούς δείκτες επιδόσεων, η λήψη αποφάσεων θα βασιζόταν αποκλειστικά στη διαίσθηση και όχι σε συγκεκριμένα δεδομένα. Ως εκ τούτου, τα KPI είναι ζωτικής σημασίας για το αποτελεσματικό μάρκετινγκ απόδοσης και την επίτευξη στρατηγικών στόχων με την πάροδο του χρόνου.

Ποια είναι τα πιο σημαντικά KPI μάρκετινγκ;

Οι σημαντικότεροι KPI μάρκετινγκ εξαρτώνται από δύο βασικούς παράγοντες:

  • Οι στόχοι της εκστρατείας.
  • Η στρατηγική που επιλέγετε.

Στο μάρκετινγκ απόδοσης, τα KPI που παρακολουθούνται πιο συχνά περιλαμβάνουν:

  • ROI (Απόδοση επένδυσης)
  • CTR (αναλογία κλικ προς αριθμό εμφανίσεων)
  • Ποσοστό μετατροπής
  • Επισκεψιμότητα ιστότοπου
  • Συμμετοχή στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης
  • CPC (Κόστος ανά κλικ)

Κάθε ένα από αυτά τα KPI παρέχει πολύτιμες πληροφορίες σχετικά με την απόδοση του μάρκετινγκ, συμβάλλοντας στη δημιουργία μιας σαφούς επισκόπησης της επιτυχίας της επιχείρησής σας βάσει δεδομένων. Ωστόσο, είναι σημαντικό να καθορίσετε τι θέλετε να παρακολουθείτε και να βελτιώσετε ή, από την άλλη πλευρά, τι έχει επί του παρόντος λιγότερη σημασία για την επιχείρησή σας. Για μια επιχείρηση ηλεκτρονικού εμπορίου, η εστίαση θα πρέπει να είναι τα ποσοστά μετατροπής και η απόδοση επένδυσης (ROI), ενώ μια νέα επωνυμία πιθανότατα θα δώσει προτεραιότητα στην αναγνωρισιμότητα της επωνυμίας και τη συνολική αφοσίωση σε όλα τα κανάλια μάρκετινγκ.

Κοινή χρήση άρθρου
Daniela Marušková
Daniela Marušková
CMO ui42
ui42
Αυτό το άρθρο είναι προσφορά του/της

ui42

ui42 is a Slovak digital agency that covers all essential areas of online business. They offer comprehensive services from web and web application programming, through user experience and performance marketing, to artificial intelligence. They are a one-stop shop for your online business.

Παρόμοια άρθρα
Βασικές τάσεις που διαμορφώνουν το μάρκετινγκ απόδοσης το 2025
17 λεπτά για ανάγνωση

Βασικές τάσεις που διαμορφώνουν το μάρκετινγκ απόδοσης το 2025

Το μάρκετινγκ απόδοσης αλλάζει τώρα όπως ποτέ άλλοτε. Με βελτιώσεις στην ποιότητα ζωής, όπως η τεχνητή νοημοσύνη, η μηχανική μάθηση και η επαυξημένη πραγματικότητα, η επαγγελματική μας ζωή εξελίσσεται καθημερινά. Τεχνολογικά, βλέπουμε ήδη ότι μεγάλες εταιρείες όπως η Google, η Meta και η Microsoft εφαρμόζουν λύσεις που μπορούν να βοηθήσουν τους διαφημιζόμενούς τους με δημιουργικότητα, […]

Darko Ďurica Darko Ďurica
Business Development Manager
Ανάγνωση άρθρου
Bridge Now

Πιο πρόσφατα νέα ΤΩΡΑ

10+ μη αναγνωσμένο

10+